dinsdag 8 mei 2012

Tankini

Pff bloggen is niks voor mij, het is net of niks naai, maar ik maak genoeg! Minstens 1 kledingstuk komt er zeker per week wel onder de naaimachine vandaan rollen.
Maar dan wordt het meteen gestreken en gaat de kast in.
Kan meteen vandaag wel een foto maken van Lynette, want ze heeft ook een pas gemaakt colbertje aan en een stretch broek van de nieuwe hippe kleur blauw.
Maar het ging eigen lijk om de tankini vandaag. Er is uitdaging gaande op Sancho over strand- en badkleding. Gezien ik een paar weken terug al de tankini klaar had, gaf de uitdaging mij een goede schop onder de jeweetwel om mijn blog maar weer eens te updaten.
De tankini heb ik zelf ontworpen. Ik had een leuke tankini gezien bij de Hema. Maar de kleinste maat was nog veel te groot. Ik dacht dat kan ik zelf ook. Het enige wat niet goed gelukt is, dat je bandjes gedraaid zitten, later nog eens bij de Hema gekeken en zij hadden er een sluiting aan zitten, tsja dan lukt het ook wel. Ik geloof niet dat ze er last van heeft. Lynette is er helemaal blij mee. Ze is gek op rokjes.
Ps, bij het is een rok met een broekje eronder uiteraard ;-)


Het colbertje komt uit de Ottobre, deze had ik al eens eerder gemaakt van joggingstof maar ongevoerd, en niet gewassen voor het naaien, dus je raadt het al, flink gekrompen! Dus die heeft ze niet veel aangehad. Ik vond dat ik dat nog maar eens dunnetjes over moest doen, en zo geschiedde, nu met voering.
De broek komt ook uit een Ottobre, is nummer 4 al, want ze zitten erg goed. En ze zijn leuk om even gauw te maken.
3 opmerkingen:

  1. Zo knap gedaan zeg,helemaal zelf ontworpen,toppie hoor.Leuk om 'werk'van jou hand te zien,moet je meer doen,groet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er leuk uit hoor. Broekjes zijn inderdaad erg leuk om te naaien, als je er eenmaal een paar hebt gedaan dan zijn ze zo klaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk hoor en het staat haar ook erg leuk, vind ook de tankini met "rokje" heel erg mooi geworden. Zal ze nog veel plezier van hebben als de zomer gaat komen.

    BeantwoordenVerwijderen