donderdag 22 maart 2012

Spijkerbroek

En niet zomaar een spijkerbroek(tenminste dat vind ik) een zelf getekende, zelf het borduurtje gedigitaliseerd, en ook nog eens zelf genaaid(duh!)
De 1e was een blauwe spijkerbroek, met wat elastiek in de tailleband, past deze aardig, het patroon bij geschaafd en toen moest er natuurlijk gauw nog 1 komen, want jongens en broeken, pfff, hopen dat het maar gauw korte broeken weer wordt. En dan maak ik korte broeken zonder zakken, anders raakt de zandbak zo vol met ingepikt zand(lees: zand uit de zandbak van school, die hier in de zandbak gekieperd wordt, tijdens het uitkloppen van de broek)


Morgen mag de nieuwe broek aan, want het is de laatste dag van de juf, ze heeft een andere baan gevonden. Het borduurtje heeft EJ zelf uitgezocht, hij is op het moment van de Mario Bros en de Mario Kart, en Yoshi vindt hij zo grappig.

5 opmerkingen:

 1. dat is een stoere spijkerbroek geworden en erg leuk hoor het borduurje op de zakken. Leuk doorgestikt met verschillende kleuren hij zal de show stelen op school.

  groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave broek!

  Dat van dat zandbak gebeurde vroeger bij ons trouwens ook. In je schoenen past ook heel veel zand!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Coole broek hoor, en knap dat je hem zelf getekend heb!
  De borduurtjes op de kontzakken vind ik zo gaaf...

  groetjes Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WAUW!!! Mooie broek zeg! zo netjes stoer doorgestikt en dan die borduurtjes op de kontzakken. Staat er hier 1 te kwijlen dat ie die ook wil. haha

  BeantwoordenVerwijderen